top of page

Olen joustava kumppani, joka kuuntelee työyhteisösi tilannetta ja käyttää monipuolisesti tutkittua tietoa ja toimivia tekniikoita. Yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin räätälöity tilaisuus voi olla  puolen tunnin Keynote puhe tai  koko päivän mittainen workshop. Rakennan myös älyttömän hyviä TYHY päiviä. Se voi myös olla pidempiaikainen Inhouse valmennustyö, jossa keskitytään yksilötaitojen ja voimavarojen kehittämiseen hyvinvoinnin ja työkyvyn lisäämiseksi. Mitä yhteisösi tarvitsee tulevaisuuden haasteissa? Suunnitellaan yhdessä ja luodaan kokonaisuuksia, jotka vauhdittavat ihmisten kasvua ja lisäävät iloa.

 

Rakastan luoda osallistavia, oivalluttavia ja vaikuttavia tilaisuuksia, joissa koetaan asioita kimpassa. Kokemuksellisen koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujille oivalluksia mahdollisimman osallistavin keinoin. 

 Haluan toteuttaa valmennuksistani mahdollisimman hyvin tilaajan tarpeita vastaavan, siksi huolellinen suunnittelu on tärkeä osa työskentelyprosessiani. 

Workshopit ja inspiraatioluennot alkaen 40€/hlö 
Valmennustunnit esimiehille ja henkilöstölle 124€-154 / h

PALVELUNI

RYHmille

Kyvykkyyden voima
Dialogia, workshoppia, valmennusta, retriittejä, innostusta ja uudenlaista oivaltamista! Monipuolinen osaamiseni ja yhteistyöverkostoni takaa ryhmille ja työyhteisöille vaikuttavan ja inspiroivan kokonaisuuden.
Olen joustava kumppani, joka kuuntelee työyhteisösi tilannetta ja käyttää monipuolisesti tutkittua tietoa ja toimivia tekniikoita.

Kaikki valmennukset ja koulutukset räätälöin aina tarpeisiin sopivaksi. 
Olen myös Kitka metodin co-kehittäjä, joka on hypnocoachingia hyödyntävä valmennusmenetelmä yritysten tarpeisiin. 

Jokainen yhteisö hyötyy rennommista yksilöistä. Hypnoterapeuttinen syvärentoutus on matka rennompaan mieleen ja kehoon. Hypnoosi on luonnollinen ihmisen voimavaroja lataava olotila. Syvärentoutus on systemaattinen menetelmä, jonka avulla pääset rentoutumaan niin fyysisesti kuin emotionaalisestikin hypnoottisen tilan kautta.

Voimme keskittyä tiettyyn ryhmää yhdistävään asiaan tai tehdä yleisen rentoutuksen.

Alkaen 25€hlö /10 hlön ryhmä.  

Keskustelut koetaan merkityksellisiksi. YLEn teettämän Hyvin sanottu -hankkeen taustalle teetetyssä tutkimuksessa nousi esille, että suurin osa kaipaa nykypäivän keskusteluihin lisää kunnioitusta ja että keskustelukulttuuri on huonontunut. Millaiseksi keskustelunne ennen trkeitä päätöksiä ovt muodostuneet? Kuullaanko kaikki näkökulmat? Kaipaatteko keskusteluun rakennetta, kunnioitusta ja asiantuntevaa ohjausta?

Olen koulutettu Erätauko fasilitaattori. Erätauko on Sitran kehittämä keskustelumenetelmä,  jossa keskustelun päätteeksi ei tarvitse olla samaa mieltä tai ratkaista asioita. Erätauon avulla voi lisätä luottamusta, vahvistaa osallisuutta ja kuunnella paremmin myös hiljaisia ääniä. Soveltuu erinomaisesti tutustumiseen, hankaliin tilanteisiin ja päätöksentekoa edeltävään selvitystyöhön.

Keskustelun ohjaaminen ja valmistelu 110€ / h.

Rakkaus on verbi! Omaa toimintaa ja toimintaenergiaa on todella kannattavaa kehittää. Valmennuksessa paneudutaan rakkauden dynamiikkaan, ajatusmalleihin ja konkreettiseen muutokseen.

Ryhmille workshopit ja luennot.
Parivalmennus 130€/h. 

Ajatuksia ja oivalluksia. Yhteenhitsautumista. Jakamista ja kuuntelua. Konkreettisia askelmerkkejä. 

Seuraa instaa retriitti-infoihin tai meilaa rakentaaksesi omalle ryhmällesi sopivan. 
  • Renja Reenpää Instagram
  • Ahaa helsinki Instagram
20220117_113344_edited.jpg
bottom of page