Renja_laiskat_sin_hento.png

Asetamme katseen eteenpäin ja mietimme kimpassa, mihin haluat päästä. Tavoitteet voivat olla henkisiä tai konkreettisia. Haluat voida paremmin tai selvittää ylipäänsä mitä haluat. Palkkapussi saattaa kaivata kasvatusta, kilot tiputtamista tai uravalinnat selkeitä päätöksiä. Jokatapauksessa olet valmis ja halukas muuttamaan asioita elämässäsi. 

Käytän tutkittuja ja testattuja kognitiivisia menetelmiä. Valmennukseni on aina tavoitteellista ja mittaamme myös tuloksia. Valmennan käyttäen T.E.A.R. (thought-emotion-action-result) viitekehystä muutosvalmennuksessa, dialogista ja narratiivista valmennusta, rentoutusta sekä silmänliiketerapiaa. 

 

Valmennan sinua vähintään kuuden kerran verran. Useimmiten pidempäänkin. Valmennuksessa on tärkeää saada oivalluksia, vielä tärkeämpää on jalkauttaa ne omaan elämään. Olen valmennuskumppaninasi aina sitoutunut tekemään töitä sinun parhaaksesi. 

Ensimmäinen zoom tapaaminen on maksuton n. puolen tunnin tutustuminen, jonka jälkeen vasta päätetään työskennelläänkö yhdessä vai ei.  


Uudet kertavalmennukset 100€/h / 140€ 90min

3 kuukauden valmennuspaketti  esim. 750 € / 250€ kk

PALVELUNI

SINULLE

Olen naurettavan innoissani mahdollisuudesta työskennellä kanssasi! Valmennukseni nojaa aina kasvun asenteen kehittämiseen ja vahvistamiseen. Meidät on luotu kehittymään!

Nyt on aika istua ohjaajan paikalle omassa elämässäsi. Keskitymme  vahvistamaan kyvykkyyttäsi elämäsi eri osa-alueilla. Valmennan työ ja ura-asioissa, merkityksen löytämisessä, parisuhteissa ja monenlaisten ongelmatilanteiden ratkomisessa. Työskentelen sujuvasti suomeksi ja englanniksi, Zoomin kautta online tai vastaanotollani livenä. 
Valinnan paikkako?

Hypnoterapia on lempeä ja tehokas hoitomuoto. Hypnoositila on ihmiselle ominainen. Tämä tila on mielen ja kehon rentoutumista, joka kokijan ominaisuuksista johtuen vaihtelee eri asteisena kevyen pinnallisesta syvään. Hypnoositila aikaansaamiseksi käytän erilaisia menetelmiä, induktioita. 

Hypnotisointi on tähän tilaan opastamista ja ohjaamista, jolloin asiakas omaehtoisesti hypnotisoituu. Hypnoosi onkin siis vuorovaikutussuhde, jonka perustana on luottamus, valmius ja halukkuus yhteistyöhön yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Hypnoosi on mielihyvää tuottavaa ja stressiä laukaisevaa.

Hypnoosissa ei välttämättä pyritä syviin tiloihin vaan hyvään suggestioalttiuteen ja aktiiviseen työskentelyyn asiakkaan tavoitteen mukaisesti. Käymme aina keskustelua yhteisistä tavoitteista ja terapian etenemisestä. Käytän eri tekniikoita tarpeen mukaan. Olen kouluttautunut käyttämään osana hypnoterapeuttista prosessiani: erilaisia rentoutus- ja regressiomenetelmiä, kognitiivista käyttäytymisterapiaa, silmänliiketerapiaa (EMDR, EMT, TWR) ja hahmoterapiaa. 

 

Hoidan muun muassa esiintymisjännitystä, stressiä, ahdistusta, paniikkihäiriöitä, narskutusta ja fobioita. Teen töitä myös lasten ja nuorten parissa. Löydät minut ja lisätietoa hypnoterapiasta Suomen hypnoosiliiton virallisilta sivuilta

Hypnoterapia 100 € h / 140€ 1,5 h.
Ensimmäinen käynti on aina 1,5-2h 140€

Online hinnat: 90€/h
Ensimmäinen online käynti 130€.  
Renja_laiskat_oranssi (1).png

Mentoroinnissa sinä, unelmasi ja tavoitteesi ovat keskiössä. Vain taivas on rajana sille mitä voimme yhdessä saavuttaa. Ihmisasiantuntijuus on ammattilaisuuteni ydintä, mutta minulta löytyy myös huima osaaminen uusien konseptien luomisesta, ideoinnista ja raakojen timanttien hiomisesta.

 

Mentoroinnin kulku suunnitellaan aina kimpassa, joten tässäkin on suositelvaa tavata Zoomissa puolen tunnin verran ennenkuin päätöstä yhteisestä työskentelystä tehdään. Tiesithän, että myös erilaisilla järjestöillä kuten MIB ja Kauppakamarit on omia, hyviä mentorointiohjelmia.

Hinnat tapauskohtaisesti. alk. 100€ / h 

Hypnocoaching on lempilapseni. Hypnocoachingissa yhdistän parhaat ratkaisukeskeiset menetelmät hypnoositilassa saavutettaviin suggestioihin. Menetelmä mahdollistaa nopeammat ja voimakkaat tulokset oman kyvykkyyden kasvattamiseen. 

Ensitapaaminen 1,5-2 h. 140 €. Muut tapaamiset normaalin valmennushinnaston mukaisesti. 
Renja_blokkien-taustat_pun_edited.jpg

Kenenkään rakkausasiat eivät mene mutkattomasti.

Jokainen meistä haluaa löytää rakkauden mutta matkalla on usein näkymättömiä esteitä. Haave

täydellisestä kumppanista voi herättää valtavaa riittämättömyyden tunnetta.

 

Saatamme sotkeutua kerta toisensa jälkeen vanhoihin ihmissuhdekaavoihimme ja ihmetellä, miksi vedämme maagisesti puoleemme vain niitä epäsopivia tyyppejä. Saatamme elää parisuhteessa mutta pohtia, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella. Mistä tiedämme, onko suhde ylipäätään menossa sinne, minne itse haluamme mennä?

 

Tiedän kuinka turhauttavaa tämä kaikki pähkäily voi pahimmillaan olla, koska olen tehnyt rakkaudessa lukuisia ylilyöntejä ja opetellut itseni rakastamisen taidon kantapään kautta.

 

Kolmen umpisolmulle menneen avoliiton jälkeen minulla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin ryhtyä

selvittämään, miksi suhteeni eivät onnistu. Tarvitsin ison elämänmuutoksen ja lähdin ulkomaille

opiskelemaan. Antauduin kuulostelemaan aitoja toiveitani ja halujani. Opettelin ottamaan vastuuta

itsestäni. Aloin nähdä, miten nurinkurisesti olin aina suhteissani toiminut: hakenut ensin turvaa, sitten

ylenpalttista vapautta, seilannut äärilaidasta toiseen ja yrittänyt penkoa ratkaisuja toisesta ihmisestä.

Osoittanut syyttävällä sormella aina jonnekin.

 

Lopulta oli vapauttavaa tajuta, että todelliset vastaukset ja oma voima ovatkin sisälläni. Tiedän, että

ne löytyvät sinustakin ja tiedän, miten saamme ne esiin.

Me emme ole seppiä syntyessämme, vaan meidät on luotu kehittymään.

 

Oppimiskykymme on huikea! Rakkausvalmennuksessa keskitytään vahvistamaan kyvykkyyttäsi oppimalla lisää rakkauteen liittyviä taitoja. Tarvitsemme niitä joka päivä, olimmepa sitten sinkkuja tai parisuhteessa. Valmennukseen kuuluu 6 intensiivistä henkilökohtaista valmennuskertaa, luettavaa materiaalia sekä kotitehtäviä. Teen myös parivalmennusta, jonka löydät osiosta Palveluni ryhmille. 

3 kuukautta 660 € / 220 € kk.
Reenpää valmennus
"Parasta valmennuksessa oli se, että tuli nähdyksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Se on voimauttavaa. Renjan kanssa oli ihana työskennellä. Hän pystyi verkonkin välityksellä luomaan rennon ja turvallisen ilmapiirin. Hänen kysymyksensä olivat osuvia ja niiden avulla löysin sanoja ja vastauksia siihen, miksi toimin tietyllä tavalla jossakin tilanteessa. Se oli valaisevaa. Hän on todella läsnä ja kuuntelee ja osaa peilata lempeästi takaisin sellaisia asioita, jotka auttavat ymmärtämään omaa itseään. Hän näki ja poimi myös lyhyessä ajassa sellaisia asiota, jotka auttoivat vahvistamaan ja selkeyttämään itseään askarruttavia asioita."

- Sisäinen missio asiakas 43v.
Reenpää valmennus
"I really liked the connection with Renja and her positive energy. I felt good and more grounded after each session. She helped a lot dealing with my emotions and anxiety. She always brought a lot of awareness of myself. I found support in a period of my life when I needed it the most. Renja helped me deal with a difficult situation I was in and she helped me explore myself in the process.I would absolutely recommend working with Renja. She’s caring, always makes you feel comfortable and she is really there for you if you need." ​

- Rakkaus/parisuhdevalmennus asiakas 31v. -
Reenpää valmennus

"Jatkuvat päänsäryt, yhteenpuremisesta kipeät leukaperät, hampaiden lisämurtumat jäivät historiaan neljällä hypnoterapiasessiolla.

Bruksauksen käsittely aloitettiin konkreettisesta tilanteesta,jossa bruksaus alkoi päivällä. Reaktiota käsiteltiin hypnoosilla ja sen taustalla ollut syy hoidettiin. Reaktioita löytyi useampi. Neljässä kerrassa käytiin läpi elämääni, tunteita, tilanteita elämän varrelta. Stressin yhteys oli ilmiselvä bruksaukseen. Se, miten vahvasti myös omien arvojen vastainen toiminta vaikuttaa bruksaukseen, oli iso löytö. 

Loistavia olivat myös konkreettiset harjoitukset ja kuinka oppia tunnistamaan normaali eli rento olotila leuoissa.

Viimeisellä hoitokerralla käsiteltiin vielä alitajuisella tasolla riittämättömyyden tunnetta ja luotiin uudet ajatusmallit tilalle."

- Jännitys ja bruksismiasiakas 40v.