top of page
renja_3219_lowres.jpg
Olen optimisti. Olen akateemisesti koulutettu utelias ihminen. Tunnustaudun naiseksi. Supervoimani on mennä eteenpäin.
Olen tavoitteellinen valmentaja. Olen ratkaisija. Olen hypnoterapeutti. Elämä on huikeaa ja uskon evoluutioon. Olen esiintyjä ja nautin kun saan tuoda näkemyksiäni muiden ihmeteltäväksi. Olen oman elämäni futis- ja tennisstara.

Varmistan, että pystyt mihin haluat. Kehitän ja kehityn kanssasi. 

Renja Reenpää
ihmisasiantuntija

Renja_blokkien-taustat_pun.png
"Valmennan järjellä ja sydämellä aina sinun parastasi ajatellen. Tärkeää on, että tunnun ihmiseltä, jonka voit päästää osaksi elämääsi.

Life coach

Toisen elämään sukeltaminen vaatii monialaista ymmärrystä, herkkyyttä ja kekseliäisyyttä.

 

Olen ihmisasiantuntija, koulutukseltani Mentor Masterclass sertifioitu life coach. Reittini valmentajaksi alkoi jo esimiesurani alkuvaiheista. Jälkeenpäin ymmärsin olleeni aina loputtoman kiinnostunut ideoista, ihmisistä, heidän motivaatiostaan sekä toiminnastaan. Tein irtioton vuonna 2009 johtotehtävistäni ja lähdin kiertämään maailmaa itsekseni. Söin illallista yksin ravintolassa ensimmäistä kertaa tuona vuonna San Franciscossa. Seuranani taisi olla muistivihko ja lasi viiniä. Maailmankiertueeni jälkeen asetuin New Yorkiin, jossa kouluttauduin näyttelijäksi ja myöhemmin valmentajaksi. Oman valmennusyritykseni Ahaa Helsingin perustin 2016. Sillä tiellä olen edelleen.

Kliininen HYPNOTERAPEUTTI

Advanced level

Tiedätkö ne haaveet, jotka ovat tuntuneet liian kaukaisilta toteuttaa?

Tuntuuko tutulta tilanteet, joissa et vain tunnu etenevän huolimatta yrityksistäsi?

Kohoaako hiki kämmeniisi ja ilmestyykö värinä ääneesi jännittävässä tilanteessa?

 

Hypnoosi on mielihyvää tuottavaa ja stressiä laukaisevaa. Onkin mahtavaa nähdä asiakkaan tiputtavan turhia taakkoja harteiltaan ja kokevan syvää rentoutta ja tyytyväisyyttä hypnoosin jälkeen. Huikeaa! 

 

Kaipasin lisää työkaluja ja näkökulmaa valmentamisen lisäksi. Kouluttauduin Kliiniseksi hypnoterapeutiksi ICH:n ammatillisessa koulutuksessa, josta valmistuin kesällä 2020. Kerron lisää hypnoosista "Palveluni sinulle" osiossa. Olen Suomen hypnoosiliiton jäsen. Suomen Hypnoosiliitto ry:n jäsenet noudattavat yhdistyksen sääntöjä ja eettisiä ohjeita.

renja_3255_lowres.jpg

KAUPPATIETEIDEN MAisteri

Olen ollut yrittäjä vuodesta 2016. Lukion jälkeen en ollut ollenkaan varma siitä mitä haluan tehdä, joten tein tarjoilijan töitä pari vuotta ennen Helsingin Kauppakorkeaan pääsyä. Olinkin hurjan kunnianhimoinen, janosin vastuuta ja valtaa. Etenin urallani todella vauhdikkaasti, pysähtymättä katsomaan taakseni. Pysähtymättä onnittelemaan itseäni kaikista onnistumisistani.  

 

Kartutin kokemusta markkinoinnista ja johtamisesta nopealla temmolla. Äitiäni hirvitti nopea vauhti. Puolentoista vuoden päästä valmistumisestani olin toimistusjohtaja pienessä mainostuotantoyhtiössä ja vuosi siitä kipusin Suomen suurimman työnantajan "pääkonttorin" digitaalisen markkinoinnin vetäjäksi. Analyyttinen mieleni, ratkaisuhakuinen otteeni ja kokeileva luonteeni johdattivat minut aina uusille poluille. Tutkimusmatkailija minussa vie aina uusien haasteiden pariin. Ensimmäisen oman yrityksen Ahaa Helsingin perustin vuonna 2016.

 

Yrittäjänä olo ei ole poistanut rakkauttani esimiestyöhön, ihmisten(henkilöstön) kehittämiseen, muutosjohtamiseen, hyvään dialogiin ja myös arkisiin rutiineihin exceleineen. Näiden toteuttamiseen on perustettu 2023 Kitka Group.

esiintyjä

Halu esiintyä, tulkita, antaa ja olla esillä, mutta pelko epäonnistumisesta, muiden mielipiteistä ja lähes maailmanloppu voi kummitella esiintyjän mielessä. Niin minunkin. Muutin syksyllä 2010 New Yorkiin opiskelemaan näyttelemistä. Se oli juuri niinkuin elokuvista, illat työskentelin baarissa päivät menivät näyttelijäkavereiden kanssa treenatessa ikonisessa kaupungissa. Jälleen luulen, että aina kyse oli ihmisistä, mielen toiminnasta ja muutoksesta.

Oletkin aikoinaan saattanut nähdä mun esiintyvän lavalla tai open mic illassa New Yorkissa. Ehkä nähnyt sovittelevan taulua Ikean TV mainoksessa tai törmännyt Alkossa heidän mainoskasvonaan. Olet saattanut todistaa mun valmentamista ja juontamista ryhmässä tai Howtomon isossa verkkotapahtumassa. Kaikissa näissä yhteisenä nimittäjänä on jännitys, josta oikeastaan pääsin lopullisesti irti vasta hypnoosin avulla. 

ranta lapset_edited.jpg

PERHEELLINEN

Olen onnellisesti naimisissa ja kahden valloittavan, omapäisen lapsen äiti. Perheennyin ja asetuin aloilleni ehkä jonkun mielestä vanhemmalla iällä, sain ensimmäisen lapseni 35 vuotiaana. Lapsen saaminen oikeastaan laittoi mut polvilleen, sysäsi mut uudelle vaikeakulkuiselle, mutta antoisalle tielle. Kerran säikähdin kuvajaistani, kävelyllä Bulevardilla, kun näyteikkunasta heijastui perheenäiti. Se yllätti minut.

bottom of page